Nordavind

HELE NORD-NORGE I SAMSPILL

By

NORDAVIND 2013

Tredje utgave av Nordavind arrangeres i Lofoten Kulturhus 9.november 2013. Påmeldingen vil bli åpnet i juni 2013. 

baadsvik-casual

Årets attraksjon blir at Tubaisten Øystein Baadsvik blir med som jurymedlem samt spiller som solist på festkonserten. Vi lyktes også med å invitere Forsvarets Musikkorps Nord-Norge (FMKN) til festkonserten. Slik at alt er klart for en forrykende festkonsert med divisjonsmusikken og Baadsvik som solist. Vi gleder oss allerede!!

Vi jobber med å få på plass seminarer på søndagsformiddag den 10.november for noen enkelt instrumenter. Vi har allerede inne avtale med Baadsvik for tubaseminar. Regner med at vi for til klarinett og messingseminar i tillegg. Mer info kommer senere.

Følg med informasjon på vår hjemmesiden for å holde deg oppdatert eller meld seg på nyhetsbrev.

Divisjonsmusikken